Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

21 Haziran 2022 Salı

Vil Geta Şa Erdemsel Özelliği, Değiştirilemez Amaç Erdemsel Özelliği, Vil Geta Şa'nın Felsefi Tanımı, Yeni Erdemler

Vil Geta Şa Erdemsel Özelliği, Değiştirilemez Amaç Erdemsel Özelliği, Vil Geta Şa'nın Felsefi Tanımı, Yeni Erdemler

Bu erdemsel özellik varlıkların kendi varlıksal alanlarının yapılarını ve bilgilerini değiştirmek gibi oyunlarla onları obsede etmek gibi amaçları olan yaratıkların bulunduğu bir yaratılışta ve sanki kendimiz yapıyormuş gibi bir düzenle de kendi oluşumlarımıza yön vermek uygulamasını yaptırmak sahtekarlığını kullanıyor olmaları tehlikeleri karşısında, hiç bir şekilde ve şartta, bu gibi durumlar söz konusu olsa da, ben dünya hayatında iken söylüyor olsam bile gibi uyarılarla değiştirilemezlik özellikleri katacağımız amaç ve bilgiyi oluşturarak ve bu amaç ve bilginin içerisine anti obsedör bir bilgi mekanizmasını da eklememizle, obsedörler ne yaparsa yapsın, bu bilginin değiştirilmesini söz konusu edemezler ve bu olmadığı sürece de sizi obsede edemez ve amacına ulaşamaz olur. Zaten sevginin koruyucu gücü vardır ancak iki kere, üç kere önlem almak kadar önemli bir konu bu... Siz ve varlığınız...

Bu bilgiler kendinizi yine diğer koruma önlemleri varken bile ayrı bir şekilde koruma şekliyle, siz dünya hayatından çıkana kadar şimdilik bire bir uygulamasını yaptıramadığınız varlıksal alanlarınızda bir değiştirilemezlik bilgisi uygulamasını yapılandırır ve sizin sesinizle, sizin görüntünüzle, tıpkı sizmişsiniz gibi bilgiler ve komutlar gitse de yine değiştirilmeyen bilgi, oyunların olduğunu düşünen ve siz dünyadan çıkana kadar bu konudaki değişimlere kapalı olan bilgi mekanizması ile gereken şekilde çalışır. 

Yine bu bilginin oluşturulması için Vil Geta Şa bilgisi olarak ya bir yerlere not alın yada tekrarlayarak yönlendirmelerle gereken yapılanmayı sağlayabilirsiniz ve bana sorarsanız, dünya yaşamında iken olumsuz eylemlerin yasaklarının uygulanmasın bilgileri ve anti obsedörlük erdemsel özellik ve sevgi erdemsel özelliğinin tanımlarını ekleyerek kendinizi yeterince güvene almış olarak bir yapılanmayı sağlamış olursunuz.

1 - Sevgi Erdemsel yada Duyusal Özelliği, Sevgi Nedir? Sevgi Nasıl Oluşur? Sevginin Felsefi Tanımı

2 - Anti Obsedörlük Erdemsel Özelliği, Anti Obsedörlük Nedir?, Anti Obsedör Olmak Ne Demektir

3 - Varlıkların Kendilerinde Yasaklamaları Gereken Olumsuz Eylemler Listesi - Kısa Açıklamalarla Varlıklara Zarar Veren Olumsuz Eylemler

Bu üç bilgiler bütünlüğü oluşumu siz dünyadan çıkana kadar bu şekilde değiştirilemez bir yapılanma ile korur.

Bu bilgiler değiştirilmeye çalışıldığında bu erdemsel özellik bazı sorularla varlığı ve kendisini aydınlatır.

Varlık bunları düşündü ise neden?

Ne istedi de olmadı?

O'na bunun düşündürenler nedir?

Nelerden etkileniyor?

Ne yapmak istiyor da bunları değiştirmek istiyor?

Değiştirince başına geleceklerin idrakında mı?

Böyle bir alanda bu bilgilerin kendisini korumasından daha güzel bir güvenli bir bilgi bulabildi mi?

O'nun bu amacını değiştirmeye neden olan bilginin kaynağı nedir ve her ne olursa olsun, bilinmelidir ki varlıksal alanlar yalnızca merkez varlığın bulunduğu yaşadığı bir yer değildir ve burada bir çok yaşamsal özellikleri bulunan enerjiler ve kıymetlerde vardır, onlarıda düşünerek mi bu kararı verdi?

Bu karar özgür iradesi ile hiç bir etki ve tesir altında olmadan mı verildi? şeklinde sorduğu sorulara cevaplar arayan bilgi, varlığında bu sorulara cevap vermesine neden olur bilgilerin değiştirilmesi söz konusu olduğunda ve varlığı aydınlatmaya çalışır.