Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

22 Haziran 2022 Çarşamba

Koordinatörlük Erdemsel Özelliği, Koordinatörlük Nedir?, Koordinatörlüğün Felsefi Tanımı

Koordinatörlük Erdemsel Özelliği, Koordinatörlük Nedir?, Koordinatörlüğün Felsefi Tanımı

Bu erdemsel özellik olayları, durumları, konuları, işleri, yapılanmaları, çalışmaları koordine etmeyi ifade etmektedir. Koordine ise bir düzen içindeki çalışma sisteminin bütün ayrıntılarını bilerek ilgili alanların yapması gereken çalışmalarını takip etmek, gereken denetleme uygulamasının başında durarak çalışmanın bir aksaklık söz konusu olmadan sürekliliğini sağlamak amacıyla yapılan bir çalışmalar metodudur. 

Sizler merkez duyusal özellik alanlarınızdan varlıksal alanlarınızı koordinede etmek şeklinde bir görevi yerine getirmektesiniz. 

Yapılandırmış bulunduğunuz varlıksal alanlarınızın sürekli takibe, ilgiliye ve çalışma sistemlerinin denetime ihtiyacı vardır ve bu erdemsel özelliğin kendi yapısında uygulamaya sokan varlıklar, bu konuda varlıksal alanlarını yönetmek konusunda çok daha başarılı şekilde işler yaparlar. Bu bilgi, aynı zamanda nasıl ve ne yöntemlerle koordine etmek konusunu varlığa bildirerek varlığın koordinatörlük özelliklerini geliştirir ve yönetim konusunda oldukça etkili olan bu erdem sayesinde merkez olmayı çok daha kolay başarır. 

Koordine etmek aynı zamanda bütün çalışan sistemlerin başında durarak onların yaptığı her çalışmayı görüp, incelemeler ve denetlemelerle yanlışlıkları ortaya çıkararak çalışmanın sürekli olmasını sağlama metodu olarak merkez varlıklar, kendi varlıksal alanları için böyle bir gözlem yoluyla uygulama yapmayı öğrenmeyi amaç edinmelidirler.

Varlıksal alanlarınız tamamen sizin yönlendirmenize ve sizin başarılı bir şekilde varlıksal alanlarınıza sahip çıkmanıza, korumanıza, ilelebet daimliğini sürdürmenize ihtiyaç duyan oluşumlardır ve bu konudaki bütün şartlar sizde vardır ve sizlerin yapması gereken bunları açığa çıkarmak ve merkez olmanın getirisi olarak yılmadan ve asla pes etmeden uygulama yapmaktır.  Varlıksal alanlarınızın içeriğindeki bütün oluşumları en ince ayrıntısına kadar bilmek ve bu bakış açısından asla vazgeçmeden bir duruş halinde olmak, koordinasyon erdemsel özelliği ile yakından alakalı olarak varlıksal alanlarınızca uygulanır. 

Bir sorun olduğunda hemen yapılması gerekenleri uygulamaya sokacak ve varlıksal alanlarınızı en iyi şekilde yöneterek en az zararla sorunu giderebilecek şekilde koordinatörlük özelliğini edinmelisiniz. 

Bu erdemsel özellik, önemli olan çalışma alanlarınızı bir bütün olarak görerek, her alandaki ilgili çalışmayı takip etmek ve sorunlar ortaya çıktığında kesinlikle ilgili olarak biran önce sorunları halletmek ve çalışmanın sürekliliğini sürdürmek şeklindeki uygulamayı başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı sağlar.

Çalışmaya hakim olmak ve sürekliliği sağlamak koordinatörlükle en iyi şekilde başarılır. Uygulamasını yaptıkça zamanla daha iyi bileceğiniz erdemsel özellik, varlıksal alanlarınızda gereken şekilde çalışır ve sevginin içindeki yerini alır. İyi bir yönetim başarılı bir koordinatörlükle de sağlanır.