Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

22 Haziran 2022 Çarşamba

Vil Exa Fa Erdemsel Özelliği, Vil Exa Fa Nedir?, Vil Exa Fa'nın Felsefi Tanımı, Yeni Erdemler

Vil Exa Fa Erdemsel Özelliği, Vil Exa Fa Nedir?, Vil Exa Fa'nın Felsefi Tanımı, Yeni Erdemler

Vil Exa Fa erdemsel özelliği dinçlik, zindelik, hareketlilik katan ve algılarının ve dikkatli bir şekilde çevresinde olanları fark etme halinin en başarılı şekilde yaşanmasını sağlayan erdemdir. Dinçlik ve zindelik içinde algılarınızın açık olarak çevrenizdeki bilgileri fark etmek konusunda yardımcı olan erdemsel özelliktir. Yorgunluk gibi kavramları en aza indirgemek konusunda gereken şekilde incelemeler yaparak varlığın durumuna göre bir bilgilendirme sağlayan, varlıksal alanlarınızda yapılandırılması ile uygulamasını yapacak olan erdemsel özelliktir. Durağan ve atıl olma halinin tam tersi olarak çevresini fark eden, gereğince hareketli, zinde ve dinç ( yani kendisini anladığı şekilde iyi hissetmesini sağlayan, ferah ve net hissetme ve hareketli olma hali ) hisseder ve yaşam içinde bulunmaktan bıkkınlık duymaz. 

Bununla ilgili kendinde nedenler bularak varlığı aydınlatan erdem, en azından  sevgi varlığı olmak söz konusu olduktan sonra sevgi varlığı olmak yolunda olmak durumunu bundan sonra sürekli olarak kullanabilir çünkü bütün moralsizliklerin karşısında durabilecek en iyi ve pozitif moral kaynağıdır. 

Vil Exa Fa'in asıl amacı varlıkları dinç ve zinde bir şekilde tutmak için gerekenleri yapmak ve sonrasında bu haliyle algılarının açık olmasını sağlayarak çevresindeki bilgilerin farkına varmasını sağlamak, farkındalığına daha da anlam katmak ve bu şekilde yaşamına destek olmaktır. Özellikle dünya yaşamında her an algılarımızın açık olmasını sağlamalı ve yaşadıklarımızın farkına varmalıyız, aklımızdan geçen bir düşüncenin bile nedenlerini, sizinle ilgili olan her şeyin içeriğini bilmeli, anlamalı ve gereken şekilde yorumlarınızı yapmalısınız. 

İşte Vil Exa Fa, bu konuda varlıklara yardımcı olmak üzere hazırlanmış erdemsel özelliktir ve sevginin içerisindeki yeri ile varlıksal alanlarımızda gereken şekilde çalışır.