Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

22 Haziran 2022 Çarşamba

Vil Exxe Vil Erdemsel Özelliği, Vil Exxe Vil Nedir?, Vil Exxe Vil'in Felsefi Tanımı, Yeni Erdemler

Vil Exxe Vil Erdemsel Özelliği, Vil Exxe Vil Nedir?, Vil Exxe Vil'in Felsefi Tanımı

Vil Exxe Vil, varlıkların kendileri için önemli olan konularda derin inceleme ve araştırmalar, gözlemler yapması ile ilgili olarak, ilgili konunun bütün detaylarını ortaya çıkarma ve o konu hakkında bilinmeyen hiç bir şeyin kalmamasını sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar bütünüdür. Mesela, ilgili konumuz tahta olsun.. Tahta nedir? Yapısı Nasıldır? Nereden gelmiştir? Nasıl bilinmektedir? Tahta hakkında bilinen bilgiler? Tahtanın kullanım alanları? Tahtanın ilk kullanıldığı zamanlar? Tahtanın özellikleri neden öyledir? Neden tahta gibi bir oluşum vardır? Amacı nedir? Yararları, zararları ve benzer şekilde aklınıza gelebilecek bütün sorular ve felsefelerle tahta hakkında sorulmadık ve irdelenmedik bir durum bırakmayacak şekilde yapılan çalışmalar sonrasında ortaya çıkan sonuçlar, Vil Exxe Vil'in çalışma şeklini ifade etmektedir. 

Vil Exxe Vil yapmak demek, o konunun bütün verilerini ortaya çıkararak, konu ile ilgili sorulabilecek bütün soruları sorarak, felsefi araştırmaları yaparak bir sonuç ortaya çıkarmak anlamına gelir ve bu haliyle ortaya çıkan sonuçlar raporlar şeklinde düzenlenir. 

Bu çalışma metodu aslında yaşamımızdaki bizimle temas eden her şey için uygulanması gereken bir yöntemdir ve şimdilik önemli olanlardan başlayarak zamanla artık her konuda bu şekilde çalışma içine girmeyi alışkanlık haline getirerek, bilinmezlikler, anlamsızlıklar ve sahtelikler sona erdirilir.  Bu aynı zamanda eğlenceli de bir uğraştır. Varlıksal alanlarımızda yapılanan bu bilgi, zamanla sizin zihinsel alanlarınızda bir uygulama metodu da geliştirebileceğinden kendiniz ilgili olan konuları Vil Exxe Vil metodu ile açıklamak için yeterince donanımlı hale geleceksiniz. Önemli olan ilgili olunan konu hakkında bilinen her şeyi bir araya getirmek, tabi bunların gerçek olması itinalı çalışması üzerinde de durarak, ve bu bir araya getirilme sonrasında sorularınız ve görüşleriniz ile kendinizin de katkılar sağlayarak açıklamasını yaptığınız bir bilgiler, açıklamalar ve çalışmalar bütünü olarak açıklanabilir Vil Exxe Vil erdemi. Hatta şimdiden uzunca bir liste Vil Exxe Vil soruları şeklinde bütün konular için sorulacak ortak soruları hazırlayabilir, ilgili zaman geldiğinde hazırlıklı olarak bu sorularla çalışmaya başlayabilirsiniz. Karşınıza bir sorun yada olay yada durum çıktığında, ben bir Vil Exxe yapayım şeklinde her an bu uygulamayı yaşanılır hale getirebilirsiniz.

Bu şekilde inceleme ve araştırma erdemi, varlıklar için gereken zamanlarda oldukça önemli olmaktadır ve varlıksal alanlarınızda gereken şekilde çalışır. Sevginin içerisindeki yeri ile varlıklara oldukça faydalı olan bir araştırma yönteminin uygulanması için hazırlanmıştır.