Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

10 Ekim 2019 Perşembe

Ölümsüz Serisi - Unbreakable, Split, Glass Serisi Film Özetleri - Unbreakable Series


Ölümsüz - Unbreakable

Oyuncular; Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright
Yönetmen; M. Night Shyamalan

Özeti; Film, gerçek hayatta süper kahramanların olabileceği teorisi üzerine çalışan ve kahramanlığın tam zıddı olarak var olan Elijah Price isminde bir çizgi roman koleksiyoncusunun, yıllardır aradığı süper kahraman modeline uygun olan David Dunn ismindeki insanı bulması ile gelişen olayları konu almaktadır.



Parçalanmış - Split

Oyuncular; James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley
Yönetmen; M. Night Shyamalan

Özeti; Film, ''Çoklu Kişilik Bozukluğu'' rahatsızlığı olan ve bu yüzden 23 ayrı alter egosu bulunan Kevin isminde bir insanın, son olarak ortaya çıkardığı Canavar isimli kişiliği ile insanlara zarar vermeye başlaması sonrasında gelişen olayları konu almaktadır.



Glass

Oyuncular; James McAvoy, Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, Samuel L. Jackson
Yönetmen; M. Night Shyamalan

Özeti; 3 seriden oluşan filmlerin ilki Ölümsüz ( Unbreakable ), ikincisi Parçalanmış ( Split ) ve Glass filmi de bu serinin devamı olan üçüncü filmi olmaktadır. Diğer iki filmde süper kahraman olduklarını izlediğimiz karakterler bu filmde gizli bir cemiyet tarafından yakalanıp hastaneye alınırlar. Süper kahramanların bu özelliklerinin olmadığını ispatlamaya çalışan ve insanlığın bu konuda aydınlanmasına engel olmak isteyen gizli bir cemiyet vardır ve bu cemiyet bu üçlünün peşindedir.