Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

27 Temmuz 2019 Cumartesi

Labirent Serisi - Labirent 1, 2, 3 Film Özetleri - Maze Runner Series


Labirent 1, The Maze Runner, Ölümcül Kacış

Oyuncular: Dylan O'Brien, Aml Ameen, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie,Ki Hong Lee, Jacop Latimore, Blake Cooper
Yönetmen: Wes Ball

Özeti: Genel olarak, Post apokaliptik bir zamanda insanları çılgın bir zombiye çeviren ışın isimli bir virüsün insanlar üzerindeki etkilerinin konu edildiği filmde aynı zamanda, kendilerini tedavi bulmak amacı ile toplumun diğer kalanından ayrı tutan bazı bilim insanlarının bu geri kalan insanlar üzerinde zorla yaptıkları deneyleri ve bu deneylerden kurtulmayı isteyen insanların mücadelelerini konu almaktadır.



Labirent 2, Alev Deneyleri, The Scorch Trials

Oyuncular: Dylan O'Brien, Aml Ameen, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie,Ki Hong Lee
Yönetmen: Wes Ball

Özeti; Serinin birinci filminde kaldığı yerden devam eden filmde Thomas ve arkadaşları, artık labirentten çıkmışlardır. Ama onları daha zorlu anlar ve mücadeleler beklemektedir. Şimdi artık onları labirente sokan İsyan ismindeki organizasyon ile bire bir mücadele etmek zorundadırlar. 


Labirent 3, Son İsyan, The Death Cure

Oyuncular: Dylan O'Brien, Aml Ameen, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie,Ki Hong Lee
Yönetmen: Wes Ball

Özeti; Arkadaşları İsyan tarafından alıkoyulan Thomas, sağ kol ve kendi arkadaşlarından oluşan bir ekiple, İsyan'a ait ve içinde bağışıklığı olan, bir önceki seride İsyan'ın kaçırdığı kişilerin bulunduğu trene saldırırlar.