Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

12 Eylül 2019 Perşembe

Örümcek Adam Serisi - Örümcek Adam 1, 2, 3 Film Özetleri - İnanılmaz Örümcek Adam Serisi - Spider Man Series


Örümcek Adam 1, Spider Man 1

Oyuncular; Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst
Yönetmen; Sam Raimi

Özeti; Film, bir örümcek ısırığı sonucu varlığı örümcek özellikleri göstermeye başlayan ve sonucunda süper kahraman olarak toplum içinde anılan bir insanın yaşadığı olayları konu almaktadır.



Örümcek Adam 2, Spider Man 2

Oyuncular; Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina
Yönetmen; Sam Raimi

Özeti; Serinin birinci filmine kaldığı yerden devam filmde Peter Parker'ın başı bu seferde Doktor Octavius ile derttedir, ve Doc Ock tüm şehri ve insanları yok edecek tehlikeli bir buluş üzerinde çalışmaktadır. Yine Örümcek adam tehlikeyi yok edecek, insanları öldürülmekten kurtaracaktır.



Örümcek Adam 3 - Spider Man 3

Oyuncular; Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco
Yönetmen; Sam Raimi

Özeti; Örümcek adamın şimdide kum adam ve insanların üzerine yapışarak onları bütün zihinsel ve sinirsel özellikleri ile kullanan uzaylı bir organizma ile başı derttedir. Film, örümcek adamın, içinde yeşil cin olarak Harry'nin de bulunduğu bu varlıklarla yaşadığı mücadeleyi konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.



İnanılmaz Örümcek Adam 1 - The Amazing Spider Man 1

Oyuncular; Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans
Yönetmen; Marc Webb

Özeti; Film, kendisini örümcek ısırması sonucu üstün özelliklere kavuşan Peter Parker isminde bir gencin, sonrasında yaptığı deneyler yüzünden dev bir kertenkeleye dönüşen bilim adamı ile aralarında yaşanan aksiyon dolu mücadeleleri konu almaktadır.


Özeti için Tıklayınız.



İnanılmaz Örümcek Adam 2 - The Amazing Spider Man 2

Oyuncular; Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx
Yönetmen; Marc Webb

Özeti; Örümcek adamın şimdi de, Electro isimli elektrik enerjisini kullanabilme özelliği olan bir karakter ile ve genetiği nedeni ile bir canavara dönüşen Harry Osborn ile başı derttedir ve film, örümcek adamın bu iki düşmanı ile yaşadığı aksiyon dolu olayları konu almaktadır.


Özeti için tıklayınız.



Örümcek Adam: Eve Dönüş - Spider Man: Homecoming

Oyuncular; Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr.
Yönetmen; Jon Watts

Özeti; Film, Demir Adam'ın yaptığı kostüm ile güçlerini çok daha iyi kullanan Örümcek Adam'ın, Yenilmezler ekibine katılmak için kendini ispatlamaya çalışmasını ve bu sırada metal kanatları olan Akbaba lakaplı, uzaylı enkazlarını çalarak onlardan silah yapan bir suçlu ile yaşadığı aksiyon dolu olayları konu almaktadır.


Özeti için Tıklayınız.



Örümcek Adam: Evden Uzakta - Spider Man: Far From Home

Oyuncular; Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya
Yönetmen; Jon Watts

Özeti; Örümcek Adam'ın şimdi de, Tony Stark'ın ölümünden sonra kendisine miras olarak Stark teknolojilerini bırakması üzerine, bu teknoloji ve sistemlerde gözü olan Mysterio isimli sahte süper kahraman ile başı derttedir.


Özeti için Tıklayınız.