Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

23 Haziran 2022 Perşembe

Sevgi Yasakları: Küfür, Olumsuz Sözler ve Argo, Sözler ve Söylemlerde Kırıcı Olmanın Zararları, Küfür Nedir?, Argo Nedir?, Kötü Sözler Nasıldır?, İtici ve Kırıcı Konuşmak Ne Anlama Gelir? Argo ve Küfrün Zararları

Sevgi Yasakları: Küfür, Olumsuz Sözler ve Argo, Sözler ve Söylemlerde Kırıcı Olmanın Zararları, Küfür Nedir?, Argo Nedir?, Kötü Sözler Nasıldır?, İtici ve Kırıcı Konuşmak Ne Anlama Gelir? Argo ve Küfrün Zararları

Küfür, yakışık olmayan sözler, söylemler, içeriğinde rahatsızlık duyulacak şekilde anlamların olduğu konuşmalar, başka birini rencide etmek amacı ile söylenmiş sözler, diğerini rahatsız edici sözler bütünü, duyanın bundan hoşnut olmadığı ve kibarlık ve naziklik ile tamamen zıt olarak bulunan olumsuz bir eylemdir. Olumsuz sözler ve argoda aynı anlamdadır ve yasaklanması gerekmektedir.

Olumsuz sözler ve argoda aynı anlamdadır ve yasaklanması gerekmektedir. Küfürler ve kırıcı olarak sözler söylemek tamamen obsedör oluşumların kendilerinde yaşatmaktan mutluluk duydukları bir olumsuz eylemdir ve insanlığa bu gibi olumsuz eylemler onlardan bulaşmıştır, kırıcı konuşmaların ve küfürlerin içerisinde iticilik, düzensizlikleri meydana getirmek halini yaşatırlar ve argo konuşmak, olması gereken uslubun kullanılmadan kaba tariflerini seçerek ve bunun anlamında da iticiliklerin olması, aslında kendisinin isminin başka olması bile söz konusu iken o kişinin hoşuna gitmeyen bir lakap takması, hep böyle davranışların sonrasında ortaya çıkmaktadır.

İsimler, yaşamlarımız için oldukça önemlidir ve alanlarımız, çevremiz, bizler bu isimlendirmelerin kendisine ait anlamlarının bir şekilde muhattabı olduğumuz için oldukça kıymetli bir özellik şeklinde varlıklar arasında yaşatılmaktadır ve isimlerin, kelimelerin, anlamları olmaktadır ve bu anlamlar o kelimeler her kullanıldığında, isimler içinde bir anlam verilmiş ise bu anlam her zaman hatırlanmak zorunda kalınır ve argolar söz konusu ise bu anlamların içinde de, argoya uygun olan olumsuz eylemleri ifade eden etkiler bulunmaktadır ve bu etkiler her daim dile getirilerek yaşatılır ve bu kadar çok kullanılan isimler, kelimeler, içeriğinde argolar bulunduruyorlar ise o zaman olumsuz eylemleri yaşatmış olursunuz....

Argoda olumsuz eylemler anlamlarınca isimler takılmıştır ve diğer olumsuzlukları yaşatmanın yollarının açmak gibi olumsuzluğa varlığı alıştırmak yoludur da diyebiliriz, iletişimleri köreltir, samimiyeti bozar, nitekim herkes argo konuşmalara tahammül gösteremez ve bizler, rahatsız edici olmamak için yapılması gerekenleri bu anlamda da düşünerek uygulamaya almalıyız.

Küfür, tamamen kasıtlı ve içerisine özellikle olumsuz eylemlerin sıfatlarından eklenmiş anların yaşatıldığı, üzücü, aşağılayıcı ve kesinlikle edene ve söyleyene de yakışmayan, arkadaşlıkları ve dostlukları bozabilme özellikli, çirkin sözler ve anlamların karşılıklı olarak kullanılması ve ilgili alanların bunlardan rahatsız olması söz konusu olur. İçeriği aynı zamanda genellikle sert ve şiddetli bir söylemi de içerdiğinden kimse bu gibi davranışlara maruz kalmak istemez ve bununla ilgil olarak bütün alanlar ve kişiler bu eylemlerin yaşatılmasını yasaklamalıdırlar ve kesinlikle dil bilgilerinde bulunmamalıdır.

Aslında erotik olması gerekenler hakaret haline gelmiştir , iltifat olanlar ise aşağılamak gibi olmuştur ve bunun sebebi olumsuz eylemlerin erdemlerin içerisinde yaşatılmaya çalışılması ile ilgilidir. Ancak bu yasak bilgisi bu iki bilgininde anlamlarını bilerek ve bildirerek ve bunların niyetten yok edilmesi gibi çalışmaları yapan anlayışların içindeki yerini alarak varlıksal bütün alanları etkiler ve gereken şekilde çalışırlar. Bu iki yasaklanmış eylemde oldukça zararlı ve bizimle ilgisi olmayan eylemler şekilde bulunurlar. Sevginin içeriğine ve yapısına ters olan küfürler ve argolar kesinlikle kullanılmamalıdır.