Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

25 Haziran 2022 Cumartesi

Bir Anekdot: Obsedörler ve Sevgi Varlıkları Üzerine Bir Açıklama...

Bir Anekdot: Obsedörler ve Sevgi Varlıkları Üzerine Bir Açıklama

Farklı Yaşam Formları Olunmasının Obsedörler ve Sevgi Varlıkları Örnekleri İle Açıklaması

Daha önceki yazılarımızda belirttiğimiz gibi obsedörler tamamen başka bir yaşam formudur. Bu yaşam formu kendi özellikleri içerisinde yasak bilgilerinin içeriğindeki kötülükleri yaşatacak şekilde bir yapılanma durumudur. Hepsi bütün kötülükleri kendilerine ait erdemleri gibi yaşatan ve bunların bütünlüğünden oluşan bir yaşam formunu ortaya çıkarmış olan yaratıklardır. Onlar bulunduğu yerden çevrelerine yapıları itibarı ile kötülükler yaymaktadırlar. Kendi formsal özellikleri böyledir ve kendilerinde bildiğimiz ve uyguladığımız, bizlere çekici gelen hiç bir erdemsel özellik bulunmamaktadır. Dünya yaşamına empoze edilmiş bütün kötülükler obsedörlerin yüzünden insanlığa karışmıştır. Normalde insanlık sevgi varlığı olmakla ilgili bir yapılanmadır ancak iyiliklerle kötülüklerin bir sonucu, bir mücadelesi olarak şuan ki insanlık hem görüntü olarak hemde yaşamsal özellikler olarak ortaya çıkmıştır. İnsanlık sevgi varlığı olmak şeklinde bir yapılanma ile ilgilidir, obsedörlük insanlığın özelliği değildir ve iki resimden örnekle bu durumun çok daha anlaşılır olabilmesi söz konusu olur.

Örnek obsedör varlıklara benzer bir görüntü


Örnek sevgi varlıklarına benzer bir görüntü








Şimdi, obsedör varlıklarla ilgili olan görüntü dünyada neden var?
Bizler böyle görünen yaratıkları nasıl öğrendik?
Bunun kaynağı nedir?
Biri çok kötü ve itici ve olumsuzken, diğeri ne kadar çekici, güzel ve iyiliklerle ilgili şekildedir. Bunlar neden böyle ayrıdır?
Bu ayrımın sebebi nedir?
 Birini itici bulman, diğerini çekici bulmanın nedeni nedir?

İşte nedeni farklı yaşam formları olması ile ilgilidir ve sana çekici gelen işte senin yaşam formunu temsil etmektedir. Obsedörler gerçektir ve dünya yaşam alanı sistemindeki bütün kötülüklerin sebebidir. İnsanlık obsedör kötülüklerden etkilenmiş bir karışım olarak ortaya çıkmıştır ve bütün insanlığın gerçek yaşam formu sevgi varlığı olması ile ilgilidir. Bu açıklama farklı yaşam formlarını, obsedörleri ve onların neden yok edilmesi gerektiğini, sevgi varlıklarını ve özelliklerini açıklayıcı şekilde bir tanımla ilgili alanları gereken şekilde bilgilendirebilir. Bütün kötülükleri kendi yapısında bulunduran obsedörlerin, hiç bir alanı obsede edemediklerinde, uzun zaman sonra kendi kendilerine yok olmak şeklinde bir durumu yaşamaları onların yaşam formunun özelliğidir ve onların obsesyon için nedenleridir, birilerini, alanları ve varlıkları obsede edemediklerinde obsedörler yok olmaktadırlar ve bu sebeple yok olma hali olarak bulunmaktadırlar. İşte sevgi bilgileri, insanlığı sevgi varlığı yapmak çalışmalarını yaparken, bütün obsedörler ve oluşumlarını da yok etme çalışmaları yapar.

Sevgiler.