Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

24 Aralık 2022 Cumartesi

Baskı ve Korkularla Arkasında Başka Bir Amacı Uygulatmak İçin Kullanılan Olumsuz Eylem, Tehdit

Baskı ve Korkularla Arkasında Başka Bir Amacı Uygulatmak İçin Kullanılan Olumsuz Eylem, Tehdit

Tehdit, bir alana, varlığa yada yere baskıcı sözler ve hareketlerle, içeriğinde şiddetli yaklaşımlarında olduğu, bazen de korkutucu sonuçları içinde barındırabilen bir şeyin yapılması için söyleyen, yapılan, hareketler ve davranışlara verilen isimlerdir. Tehdit edilmesinin arkasında yapılması istenen bir olay olur. Ve tehdit edilince bunun halledileceği düşünülür. Bu gibi anlamsız uygulamalar kesinlikle yasaktır.

Tehditler, baskılar şeklinde yöntemlerle kimi alanlar ve kişiler amaçlarını, içeriğine korku ve diğer olumsuz eylemlerin uygulamalarını da ekleyerek yaptırmak isterler ve bu durum sevgiye ve içeriğindeki erdemlere tamamen ters bir uygulamadır. Bu yaşam alanında herkes eşit haklara sahiptir ve birilerinin yapmak istediği şeyler ve istemediği şeyler ancak onun verdiği kararlar ile belli olur ve bu kararı etkileyecek şekilde olumsuz eylemleri kullanmak, var olma hali yaşayan ve sevgiyle ilgili olan bizim gibi varlıkların uygulama yöntemi değildir.

Sevgi Yasakları: Tehdit Nedir?, Davranışsal Baskı Nedir?, Davranışsal Zorlama Nedir?, Tehdit, Baskı ve Zorlamanın Zararları, Tehdit, Baskı ve Zorlamaların Felsefi Tanımı