Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

17 Eylül 2022 Cumartesi

Sorun, Sıkıntı, Dert ve Stres Meydana Getiren Olay ve Durumlardan Uzak Kalmamızı Sağlayan Erdemsel Özellik, Vil İssa Si

Sorun, Sıkıntı, Dert ve Stres Meydana Getiren Olay ve Durumlardan Uzak Kalmamızı Sağlayan Erdemsel Özellik, Vil İssa Si

Bu erdemsel özellik dertler, sıkıntılar, stresler konusunda varlıksal alanlarınızı bilgilendiren ve bu konuda sizi dikkatli olmaya çağıran, bu gibi sorunları yaşamamak için hayatınızı ve kendinizi düzenlemeniz gerektiği konusunda uyarıcı özellikleri ile gereken şekilde çalışır. Dünya şartlarında dert, sıkıntı ve stres sebebi olan bir çok konu vardır ve bunlardan elimizden geldiğince uzak durarak, uzak durma yollarını bularak temas etmeme imkanlarını yaşarız. 

Yaşamsal mecburiyetlerimiz yüzünden bunları yaşamak zorunda kalıyorum sorusu üzerine bunlar için erdemsel özelliklerin bilgilerini kullanarak dertleri, sıkıntıları ve stresleri olumlu olarak algılamak çalışması içine girebilir yada elinizden geldiğince bu olumsuzlukları erdemlerle telafi etme halini yaşatabilirsiniz. 

Sizin için dert olan konuların neler olduğunu, size sıkıntılar veren özellikle olaylar ve oluşumların bilgilerini, stres kaynaklarınızın nelerden oluştuğunu bildiren erdemsel özellik, bu konuda varlıklara bir farkındalık hali yaşatarak özellikte bu konuları yaşamanıza neden olan alanlara ve olaylara karışmamanız konusunda sizi uyarır, bilgilendirici ve aydınlatıcı özellikleri ile size hatırlatır. 

Vil İssa Si Erdemsel Özelliği, Dert, Sıkıntı, Stres Gözleyen Erdemsel Özellik, Vil İssa Si Nedir?, Vil İssa Si'nin Felsefi Tanımı, Yeni Erdemler