Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

29 Eylül 2022 Perşembe

Varlıkların Çalışmalarını Yönlendirmek, Düzenlemek İle İlgili Olarak Yapılanan Erdemsel Özelliği, Koordinatörlük

Varlıkların Çalışmalarını Yönlendirmek, Düzenlemek İle İlgili Olarak Yapılanan Erdemsel Özelliği, Koordinatörlük

Bu erdemsel özellik olayları, durumları, konuları, işleri, yapılanmaları, çalışmaları koordine etmeyi ifade etmektedir. Koordine ise bir düzen içindeki çalışma sisteminin bütün ayrıntılarını bilerek ilgili alanların yapması gereken çalışmalarını takip etmek, gereken denetleme uygulamasının başında durarak çalışmanın bir aksaklık söz konusu olmadan sürekliliğini sağlamak amacıyla yapılan bir çalışmalar metodudur. 

Sizler merkez duyusal özellik alanlarınızdan varlıksal alanlarınızı koordinede etmek şeklinde bir görevi yerine getirmektesiniz. 

Yapılandırmış bulunduğunuz varlıksal alanlarınızın sürekli takibe, ilgiliye ve çalışma sistemlerinin denetime ihtiyacı vardır ve bu erdemsel özelliğin kendi yapısında uygulamaya sokan varlıklar, bu konuda varlıksal alanlarını yönetmek konusunda çok daha başarılı şekilde işler yaparlar. Bu bilgi, aynı zamanda nasıl ve ne yöntemlerle koordine etmek konusunu varlığa bildirerek varlığın koordinatörlük özelliklerini geliştirir ve yönetim konusunda oldukça etkili olan bu erdem sayesinde merkez olmayı çok daha kolay başarır. 

Koordinatörlük Erdemsel Özelliği, Koordinatörlük Nedir?, Koordinatörlüğün Felsefi Tanımı