Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

6 Temmuz 2022 Çarşamba

Orgazm Nedir?, Orgazm Enerjisinin Dünya Dışı Olan Yapısı, Orgazm Nasıl Bir Enerjidir?, Orgazmın Felsefi Tanımı

Orgazm Nedir?, Orgazm Enerjisinin Dünya Dışı Olan Yapısı, Orgazm Nasıl Bir Enerjidir?, Orgazmın Felsefi Tanımı

Orgazm Dünya Dışı Bir Yapılanma Olarak İnsanlardaki Varlıksal Alan Hakikatlerini Ortaya Çıkaran Bir Oluşumdur

Orgazm, cinselliğin bir sonucu olarak yapılanmış ve içeriğinde cinselliğin zevkler ve hazlar ve mutluluklarının yaşanması ile ortaya çıkan bir varlıksal alan enerjisidir. Bu enerji içerik itibarı ile en yakın olduğu özellik olan cinselliği seçmiştir ve dünya yaşamında cinselliğin içeriğinde yaşanan güzellikler sonrasında kendisi ortaya çıkarabilme imkanlarını bulmuştur. Daha öncede bahsedildiği gibi insan bedenleri bir çok kısıtlamaların yaşatıldığı bir bedendir ve bu sebeple orgazm ve benzeri enerjiler, insan bedenlerinde açığa çıkarılmaması ile ilgili yapılandırılmışlardır. Yoksa dünyanın yapısına ters olarak, obsedörler ve oluşumlarının amaçlarına ters olarak yanılgı dünyasının devam etmesi söz konusu olamazdı. İşte orgazm, içeriğinde elektrik enerjisine benzeyen yapısı ile ancak elektrik gibi insana zarar verici ve olumsuz etkileyici şekilde olmayıp, bu anlamda tam tersi ile fayda ve yarar sağlayan özellikleri ile, insani yapılarımızı tamamen tedavi eden ve obsedör bütün oluşumları ve olumsuzlukları yok eden çalışmaları ile yapılanmış olan dünya dışı özellikler gösteren, varlıksal alanın varlığını kanıtlayan yegane enerji türüdür. 

Detaylıca üzerinde düşünürseniz insan yapıları içerisinden eşi benzeri olmayan ve daha önce hiç bir alanda tanık olunmamış bir enerji ortaya çıkmaktadır ve kişiden kişiye göre değişkenliği ile belirli bir süre yaşanmaktadır. İşte bu ve benzeri enerjiler, normalde varlıksal alanlarımızda oldukça fazladır. Güçler, enerjiler, birbirinden güzel oluşumlar hep dünya yaşam alanı sisteminde insanların yaşaması ve ortaya çıkarması adına kısıtlanmış şekildedirler ancak orgazm, çok uzun zamandır, en başından bu yana varlıksal alanlarımız tarafından cinsellikle ilgili olarak yapılandırılmış bir güçtür, enerjidir. Normalde cinselliğin içeriğindeki zevkler, hazlar ve mutlulukların yaşanması ile ilgili olan cinselliğe, orgazm şeklinde bir sonuç yaratan güçte eklenmiştir ve bu şekilde cinsellik çok daha anti obsedör özellikler kazanmıştır. Dünya yaşam alanı sisteminde obsedörler ve oluşumlarının özellikle cinselliğe saldırmalarının, cinselliğin içerisine karıştırdıkları olumsuzlukların nedenlerinden biride hem cinselliğin hemde orgazmın kendilerini yok eden gücü oluşturmasıdır. 

İktidarsızlıklar, tecavüzler, sadizm ve benzeri bir çok cinsel olumsuzluklar ve hastalıklar hep bu gibi anti obsedör yapılanma olan üstün güçleri ve enerjileri insanlıktan koparmak, yaşamasına engel olmak için yapılandırmışlardır. Ancak işte artık hakikatlerin ortaya çıkması ile, cinselliğin bir duyu şeklinde yapılanma olması gibi gerçeklerinde bilinmesi ile orgazm enerjisi, ilgili olduğu bütün alanlarda çok daha rahat bir şekilde çalışma yapması ile ilgili olmuştur. Dünya yaşam alanı sisteminde bir çok ideolojide, çarpık felsefelerle cinselliğin yanlış bir durum olduğu gibi saçmalıkları bile ortaya çıkarmışlardır ve cinsellik gibi anti obsedör ve kötülükleri ve hastalıkları ve olumsuzlukları yok eden sevgi ile ilgili olan özelliğimizi kullanmayı engellemeye çalışmışlardır. Bu açıklama ile son olarak denilebilir ki, orgazm, cinsellikte bir sonuç olarak ortaya çıkan ve içeriğinde yüksek voltajlı ve zarar vermeyen elektrik enerjisini anımsatan özellikleri bulunduran, son derece faydalı, insan ve varlıksal alan yapısındaki olumsuzlukları yok etme özelliklerinde olan bir güçtür, enerjidir, oluşumdur.