Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

3 Temmuz 2022 Pazar

Bir Anekdot: Obsedörler ve Onlara Davranış Biçimleri Nasıl Olmalıdır, Farklı Yaşam Formlarına Nasıl Davranılır?, Yok Olma Hali Yaşayan Yaratıklara Nasıl Tepkiler Verilir?

Bir Anekdot: Obsedörler ve Onlara Davranış Biçimleri Nasıl Olmalıdır, Farklı Yaşam Formlarına Nasıl Davranılır?, Yok Olma Hali Yaşayan Yaratıklara Nasıl Tepkiler Verilir?

Obsedörler, bildiğimiz gibi varlıklar değillerdir, senin gibi, benim gibi varlıksal özellikleri olan ve bizim bildiğimiz iletişimi tamamen farklı bir amaç için kullanan ve varlık olduğunu bile söyleyemediğimiz, bambaşka bir halin yaratıkları olarak yaratılış içinde bulunmaktadırlar.

Bizler var olma hali yaşayan varlıklarız ve var olmak bizler için oldukça kıymetli özelliklerde iken, var olmaya bizler kıymet katarken, onlar yok olma hali yaşayan yaratıklardır ve var olma halini yok etmek amaçları olarak kendilerinde tezahür etmiştir.

Amacı, isteği, kendi adlandırdığı şeytani istek ve arzuları tamamen var olmayı bitirmekle ilgilidir.

Bizim anlayamayacağımız şekilde bir yaşam sürmektedirler ve bu özelliklerde olan yaratıklara tabiki size davrandığım gibi davranamam.

Biz birbirimizle iletişim içindeyken kelimelerimizi en ince, en kibar, en sevgi dolu şekilde seçmemiz gerekirken ve bu bizim için olması gereken bir durumken, onlarla iletişim içindeyken bu söz konusu olmamaktadır.

Onlara sizinle konuştuğum gibi konuştuğumda onlar bu durumu bir fırsat olarak görüp sana saldırmaya başlayan, yapışkan ve iyi niyet maskesi altında tam bir şeytaniliği yaşatan keneye benzer davranışları ile seni yok etmek derdine düşmektedirler hemen. Yani obsedörlere kibar olamazsınız, obsedörlere iyiliklerle ilgili nasihatler edemezsiniz, onlara fedakarlık yapmamalısınız, onlara merhamet göstermemelisiniz, onlar bunları anlamadığı gibi bambaşka bir hali yaşadıkları için bu iyi niyet sarf ettiğimiz cümlelerimiz onlar için gel bana saldır anlamından başka bir şey ifade etmemektedir.

Hiçlik bir haldir ve içeriğindeki oluşum bir var olma halinden uzak kendisine göre bir formdur ve tamamen bizden ayrı özellikleri olarak bulunmaktadır. İşte onlarda ayrı bir yaşam formudur ve bizi bu anlamda anlamaları mümkün olmadan, bizleri tüketmenin doğal olduğunu, bizi obsede etmeyi amaç olarak sayabilen saçma sapan yaratıklar sürüsüdürler ve kendilerine göre yaşam halleri vardır.

İşte böyle bir yaşam formu ile karşılaştığınızda O'na çok şiddetli, çok sert, çok küfürbaz, çok argo, onu kesinlikle dehşete düşürecek şekilde bir etkiyi yaratacak iletişimleri kullanmak zorundasınız, ve işte o zaman sizden uzaklaşmaya başlamaktadırlar. Bu şekildeki iletişimin içerisindeki sert ve şiddetli tepki onları rahatsız etmekte, küfrün ve argonun içerisinde ayrıştırıcılık, tehditkar imalar onları bizlerden uzaklaştırmaktadır. Ve bende bu gerçeği çok uzun bir süre bilmeden yaşadığım dönemlerde, ağlayarak sahte bir şekilde yanıma gelen bu yaratıklara kandırıla kandırıla artık bu konudaki düsturu tamamen anlamış ve bilmiş biri olarak, kendilerinden bir iz bulduğumda, her hangi bir şekilde obsedör ve tesirleri ile karşılaştığımda, hiç bundan memnun olmasam da, azıma almayı istemesem de, son derece rahatsız olarak olabildiğince şiddetli, küfürbaz, sert ve tehditkar şekilde onlara hitap ediyorum ve bu şekildeki iletişim beni zaten uzun zamandır onlardan uzaklaştıran sebeplerden biri olmuştur.

Ve bu durum öyle normal bir şey gibi oldu ki, sonrasında, hemen akabinde yine gülmeye ve pozitif davranmaya kaldığım yerden devam ediyorum, bu olay bir görev ve olması gereken bir davranış şekli gibi, asla küfrün o olumsuz enerjisini kendimde yaşatmıyor, amacını biliyor, nedenlerini biliyor ve işim bitince asla kullanmıyorum.... Bu davranış şekli sevginin içeriğindeki '' İyi ve Erdemsel Bilgilerin, Olumsuz Eylemleri Yasaklayıcı Bilgilerin Uygulanması Metodunu Açıklayan Erdemsel Özelliği, Sevgi Bilgilerinin Obsedörler Üzerinde Uygulanması Metodları, Yasak Bilgileri ve Obsedörler Üzerinde Uygulama Yöntemleri '' erdeminde açıklanmıştır....