Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

21 Haziran 2022 Salı

Varlıksal Enerjiler Duyusal Özelliği, Varlıksal Enerjiler Nedir?, Ruhsal ve Duyusal Enerjiler, Varlıksal Enerjilerin Felsefi Tanımı

Varlıksal Enerjiler Duyusal Özelliği, Varlıksal Enerjiler Nedir?, Ruhsal ve Duyusal Enerjiler, Varlıksal Enerjilerin Felsefi Tanımı

Varlıklar olarak, ruh olarak tanımladığımız bizler üstün özellikli enerjilerden oluşmuş bir bütün şeklinde, içeriğinde varlıksal özelliklerimizin hepsini barındıran tükenmeyen enerjetik özellikleri ile yapılanmış güçlerin uygulayıcısı, yöneticisi, merkezi halinde bir konumla zihin ve benzeri diğer duyusal özellikleri kullanarak varlık olma halini yaşamaktayız. 

Bu komple oluşum bizleri biz yapan özelliklerdir ve bunların temel yapı taşı olan enerjiler, varlıksal enerjiler, bizlerin yaşamda uygulamaya çalıştığımız bütün bilgilerin ve tecrübelerin bir arada bulunarak çalışmasını sağlayan, bir oluşum şeklinde istenilen bütün görevleri yerine getirebilme özellikleri bulunan, bilginin direk olarak ve aracısız bir şekilde uygulanabilmesi imkanlarını sağlayan, yaratılış içinde eşi benzeri olmayan ve sadece var olma hali yaşayan varlıkların sahip olduğu şekilde yapılanan güçlere, etki kaynaklarına, araçlar gibi kullanabileceğimiz varlıksal özelliklerimize enerjiler demekteyizdir. 

Bu enerjiler, merkez olan varlıkla bir bütün şeklinde yapılanmışlardır ve merkez olan varlığın sanki eli, kolu, bacağı şeklinde bir yapılanma ile gereken şekilde çalışırlar. 

Varlıksal enerjiler, bir varlığın varlık olmasını ifade eden duyularının kendi yapısını en iyi şekilde uygulayabilecek özellikleri kendi içeriğinde barındırır ve duyunun görevi ne ise enerji, bunu var olması ile halledebilecek özelliklerde bir yapılanmayla sağlar. Mesela görmek duyusal özelliğinizin enerjisi varken her zaman otomatik olarak görmek ile ilgili olursunuz, nitekim bu enerji tamamen görmenin kendisi olarak bir yapılanma ile sizin görmek ile elde ettiğiniz bilgilerin düzenlendiği enerjetik alanlarınızı oluşturur. 

Zihin ise zihinsel yapınız için en uygun yapılanmaları ve çalışmaları sağlayacak enerjetik yapılanma ile düzenlenen bir varlıksal enerji halinde bulunur. Bütün duyular bu şekilde kendi enerjetik özellikleri ile görevlerini çok iyi şekilde uygulayabilecek haldedirler ve varlıksal enerjiler, bu verilen örneklerde anlatılmak istendiği gibi yaratılış içindeki bütün enerjilerden farklı olarak istenilen her şeyi yapabilme ve varlığın kullanımına sunabilme özelliklidirler. 

Obsedörlerin varlıkların peşinde olma sebeplerinden başlıcalarından biride budur. Varlıksal enerjileri elde etmek ve hatta yetmez ise O varlığı enerji üreten bir sarj ünitesi haline dönüştürmek. Bu enerjiler ile bilgisini hazırladığınızda anında bir gezegen, bilgisini oluşturabildiğiniz evrenler oluşturabilirsiniz. 

Bu çok kolay bir uygulama şeklidir. Var olmak zaten içerisinde böyle sınırsız ve imkan dolu özellikleri ile varlıkları barındıran bir erdem olmalıydı ve öylede zaten, ancak kötülüklerde var olma kavramı ile temas edebilme imkanı bulmuşlardır ve bizler gibi varlıklarda onlar yüzünden bu şekilde kısıtlanmış dünya yaşamlarında mücadele etmek zorunda kalmışızdır. Ve gelecek günlerde dilediğiniz gibi yapılandırabileceğiniz enerjilerinizin, şimdilerde bir ölçü şeklinde yapılanmaları söz konusu olmuştur ve bu ölçülerin hepsinin merkezinde kendi görevlerini açıklayan bilgileri vardır. Bu bilgiler varlığın kendi bilgileridir ve bu özellikleri ile enerjilerinizi sizden ayırmak çok zor olmaktadır. Her varlık, doğmadan önceki zamanlarında kendi enerjilerini bu şekilde yapılandırarak uygulama alanları için merkezlerine gereken şekilde bilgileri yazmıştır ve nasıl çalışması gerektiğini yapılandırmıştır ve enerjileriniz, o zamanki bilgileriniz ile hala çalışmaktadırlar. 

Yani örnek olarak bir duyunun içinde 1000 tane ölçü şeklinde enerjetik oluşum bir arada ise, bunların birinin merkezindeki bilgi, enerjilerinizin temel çalışma şeklini yapılandıran bilgi olarak bulunur ve şimdilerde ben bu durumu doğru bulmamakla birlikte, bu gibi uygulamaların zamanının zorunlu cahilliğimizin sonucu olduğunu düşünüyorum. 

Normalde duyusal özelliğinizin merkezindeki bilgi, bütün enerjileri yapılandırabilir ve ölçüler şeklinde oluşumların olmasını gereksiz kılar. Ancak zaten bu zorunlu cahilliğimiz nedeni ile bu dünya hayatına gelme talihsizliği yaşadık ve bu sorunları, gerçek özgürlüğünüzü kazandığınızda dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Enerjiler varlıkların bütün varlıksal alanlarını oluşturan yapılar olarak obsedör tesirlerinde kullandıkları başlıca özelliklerinizdir. 

Bu enerjilerin içerisine sinerek, enerjilerimizin çalışma sahasını bozmaktadırlar ve duyularımızdaki enerjiler, olması gereken gibi değil, enerjileri yönlendiren obsedör tesirlerin belirttiği bilgileri uygulamak zorunda kalmışlardır. İşte bu tesirlerin enerjilerden temizlenmesi ile bütün duyularınız eski hallerine geri gelecektir ve artık birde obsesyon konusunda bilgili olan bir merkez varlığın olması haliyle gelecek yaşanacaktır. 

Bu dünyada bu bilgilerle karşılaşarak aydınlanan bütün varlıklar, gelecekte bir daha obsesyon tehlikesi yaşayamazlar, nitekim bunları yaşadığımız zaman onlardan haberimizin olup olmaması konusunu da ileride öğreneceksiniz. Şimdilik bütün varlıklar, kendilerini temsil eden varlıksal enerjileri olduğunu bilmeli ve bunların içerisindeki bütün tesirlerin ve obsedör bilgilerin temizlenmesi gerektiğini sık sık hatırlamalı ve varlıksal alanlarında bu bilginin çalışması için gereken çalışmaları yapmalıdırlar. Bu enerjilerinizin yapısı ile ilgili denetim, ayarlama ve düzenlemeyi sağlayan duyusal özelliğiniz, diğer duyularınız ile birlikte ve yine kısıtlanmış özelliklerinin olması mümkün olabilen haliyle sevgiyi tamamlayan erdemler arasında yerini alan bilgisi ve çalışma amacı ile gereken şekilde çalışır.