Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

20 Haziran 2022 Pazartesi

Rüya Duyusal yada Erdemsel Özelliği, Rüya Nedir?, Rüyalar Nasıl Yaşanır?, Rüyada Farkındalık Olayı Nedir?, Rüyanın Felsefi Tanımı

Rüya Duyusal yada Erdemsel Özelliği, Rüya Nedir?, Rüyalar Nasıl Yaşanır?, Rüyada Farkındalık Olayı Nedir?, Rüyanın Felsefi Tanımı

Rüyalar, varlıkların uyuduğu zaman aslında uyumayan diğer duyusal özelliklerinin varlığını da kanıtlayan, uyumak gibi bir eylemin aslında bizler gibi enerjiden oluşan varlıklar için gereksiz olduğunu ispatlar özellikleri ile, varlıkların aslında kendi yapılarını bir nevi yaşatırcasına uygulamaya soktukları düşünsel görüntüler bütünüdür. Varlıklar dünya şartlarına geldikleri zaman rüya şeklinde bir oluşum yapılanmıştır. Aslında uyumak, yemek yemek, yorulmak gibi eylemleri kendi yapısında bulundurmayan varlıksal hallerimiz, bu dünyanın kısıtlayıcı yapılanması yüzünden bu türden olaylar yaşamak zorunda bırakılmıştır. İşte rüyalarda varlıkların uyutulamayan bazı özelliklerinin hala aktif bir şekilde çalışıyor olmasının kanıtı olarak yaşanır. Mesela rüyalarda farkındalık özelliği olmaz. 

Kimi varlıklarda nadiren yaşanır, üzerine yoğunlaşıldıkça ve çalışmalar sonrasında rüyalarda farkındalık duyunuzu aktif edebilirsiniz ve işte o zaman varlığınızın gerçek anlamını görebilirsiniz. Bunu nasıl yapabilirim sorusuna kısaca, bu konuda kendinizi şartlandırarak uyumaların ardından diyebiliriz. Günlerce bu konuya konsantre şekilde uğraşlar içinde olursanız yaşama imkanınız söz konusu olur... Ben şahsen bir çok kez rüyalarda farkındalık deneyimi yaşadım, yaşıyorum da ve bu bedenden kurtulmanın ne demek olduğunu çok iyi anlayabiliyorum. 

Sizlerde üzerinde çalışarak, buna konsantre olarak rüyada farkındalık yaşadığınızda, çevrenizde istediğiniz her şeyin hemen değiştiğini, hayallerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz ve o zaman varlıksal olarak ne kadar güçlü ve kıymetli olduğunuzu anlayabilirsiniz. 

Normalde bu özellik varlıkların zihin duyusu içinde gerçekleşir ancak çok sık rüyalar görenler için bir erdem şeklini alarak sonrasında çok uzun yıllar boyunca dünyada yaşayarak rüya gördüğü için varlığı bunu duyusal bir özellik şeklinde yapılandırmıştır. Ve rüyaları artık kendisine özel duyusu içinde yaşamaya başlamıştır. Her uyuduğunda, gözünü küçücük kapattığında bile rüya görenlerin bu duyusu oluşmuştur. Aynı zamanda rüyalar varlıksal alanlarınızın sizinle iletişim yollarından biri olmuştur. Ancak bu bilgi verme mekanizması da kısıtlanarak size sembollerle, anlaşılması güç şekillerle bilgi vermesi sağlanmıştır. Yoksa rüyalarınızda garip garip sembollerle size mesajların gelmesi yerine neden direk olarak konuşup, bildiğiniz lisanla size olaylar açıklanmıyor ki? Rüya araştırmacıları bunu hiç düşündüler mi? Çünkü bu özellik, size varlığınızla ilgili gerçek bilgilerinizi vermesi adına kısıtlanmıştır ve varlığınızda sembollerle, olaylarla size mesaj vermeye çalışmaktadır. 

Ancak işte bu bilgiler sonrasında aydınlanan varlığınız ve kısıtlamaların kalkmaya başlaması ile varlığınızla rüyalarınızda iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın, beyin ve benzeri organların hepsi birer araçtır gerçekleri kamufle etmek için ve rüyalarda, sizin aslında bambaşka varlıklar olduğunuzu kanıtlayan yegane olaylardır. 

Varlığınız öyle çok özelliklidir ki, burada yazılan erdemler ve duyular onları tamamen tanımlamak için azdır bile... Ve obsedörler de en çok rüyaları kullanarak varlıkları kandırmaktadırlar. Işıklar içinden çıkan beyaz sakallı adamların verdiği bilgilerle, uçuşan perimsi varlıkların çağırdığı alanlar genellikle onların iyiliğin arkasına saklanarak oynadığı oyunlardır. Sizin inançlarınızı kullanarak rüyalarda size oyunlar sergilemektedirler.

Ancak bunu varlıklarınızda sizin için yapmış olabilir, buradaki kıstas size ne verdiği ve sizden ne istediğidir. Özgür iradenizi kontrol etmeye çalışan en parlak beyaz ak sakallı dedelere bile kesinlikle inanmayın! Ne rüyada ne de dünyada...