Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

30 Haziran 2022 Perşembe

Obsedörlerin Tesirleri, Varlığın Sanki Kendisi Düzenlemiş, Hazırlamış Gibi Bir Bilgi İle Yapılandırması Düzensizliğini Açıklayan Bilgi

Obsedörlerin Tesirleri, Varlığın Sanki Kendisi Düzenlemiş, Hazırlamış Gibi Bir Bilgi İle Yapılandırması Düzensizliğini Açıklayan Bilgi

Bu dünya hayatına gelirken bizleri bu şekilde yaşamlara göre yapılandıran sebeplerden biridir obsedör tesirler. Bu tesirler nedeni ile duyularımız kısıtlanmıştır, olmaması gereken şekilde çalışmaları engellenmiştir ve bunları, içeriğinde milyarlarca tesir, etki bilgilerinin bulunduğu oluşumlarla yapmaktadırlar ve bu oluşumlar, varlıksal alanlarınızla temas ettiğinde, bütünleştiğinde, varlığını içerisindeki bu bilgilere göre yapılandırmaya başlamaktadır ve şu anki varlıksal halinizin, duyularınızın sebebi işte bu şekilde bir saldırıya maruz kalmanızla ilgilidir. Ve bu tesirlerin içerisinde bir bilgi vardır ki, normalde varlıksal alanlarımız bu gibi tesirleri uygulamamakla ilgili yapılanmışlardır ancak varlığın kendisinin bu bilgileri düzenlendiğini ve hazırladığını ve istediğini belirtmektedir ve varlıksal alanlarımız, bu yapılanmayı yapanın merkez olan varlık, yani siz olduğunu düşünmektedir ve merkez duyumuzun da bu tesirlerin etkisi altında kalarak kendisine gelen soruları kabul etmesi de yine içeriklerindeki bilgilerden kaynaklanmaktadır. 

Bu olaylar, bu saldırılar, bir kaç varlığın düşünüp hazırladığı şeyler olmaktan uzak, büyük bir organizasyonun çok uzun zamanlarca uyguladıkları ve üzerinde çalıştıkları çalışmalardır ve içerisinde varlıkları dünya yaşamına gönderecek bütün bilgiler ve etkiler bulunmaktadır. 

Duyularının nasıl yapılacağını, varlığın yaşamı nasıl algılayacağı, varlığın nasıl bir yaşam alanı sisteminde bulunacağı, varlığın kişiliğinden, bilmesi gerekenlere kadar her şey tesirlerle duyularımıza işlenmiştir ve işte bu işlenen bilgilerin en ciddisi ve tehlikesi, varlığın bunları kendisinin yaptırdığı bilgisidir ve bu bilgi, tamamen bu tesir türünü yok etmekle ilgili olarak hazırlanmıştır, sizleri bu konuda bilgilendirmek için hazırlanmıştır. Varlıksal alanlarınız sizin kendinizin isteyerek dünya yaşamında olduğunuzu düşünüyordu, taa ki bu bilgilerle karşılaşana kadar... Kim duyularını böyle kısıtlamak ister, kim uçmak varken ve beden denilen ağırlık yokken böyle bir bedenle yaşamak ister, kim sürekli mutluluk ve haz halinde olmak varken ıstıraplarla ve acılarla dolu bir yaşamı yaşamak ister... İşte bunu obsedörler sizin için isterler... Yaşamın sınav olması, ıstırapların geliştirici etkisi gibi bilgilerin anlamsız olduğunu açıklamıştık. 

Ve bu bilgi, varlıksal alanlarınızda bu tesir ve duyularınızı kısıtlayan bilgileri sizin değil, obsedör alanların tesirlerinin yapılandırdığını bildirerek onların bir an önce yok edilmesi ile ilgili çalışmalar yapar ve varlıksal alanlarınızda gereken şekilde çalışır.