Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

19 Haziran 2022 Pazar

Nopes Erdemsel Özelliği, Nopes Nedir? Nopes Erdeminin Felsefi Tanımı, Yeni Erdemler

Nopes Erdemsel Özelliği, Nopes Nedir? Nopes Erdeminin Felsefi Tanımı

Nopes, bir çalışma içinde bulunan varlığın kesinlikle pes etmemesini, yılmadan mücadele etmesini, amacı uğruna gösterilmesi gereken çabalar konusunda ona hisler ve düşünceler açısından destek olan, bıkmak ve yorulmak gibi kavramlarında üstesinden gelebilme özellikleriyle, bu şekilde bir amaç ve çalışma içinde olan varlık için özellikle destekleyici etkileri sağlayan, ancak amacındaki doğruluğun kanıtlandığı durumlarda, bu şekilde bir etkileme şekli ile varlıklara yardımcı olan, azim ve çabayı mutluluk verici şekilde yaşattıran, yeniden yeniden yeniden denemenin asla pes etmek ve bırakmak gibi bir durumu yaşatmasına izin vermeden, felsefi olarak açıklamalarla da tatmin edici ilhamsal özellikleriyle, '' her zamanın getirisi farklı iken ayrı zamanlarda denenen aynı şeylerden aynı sonuçların alınabileceğini söyleyemeyiz '' şeklinde destekleyici açıklamaları da kendi yapısında bulundurabilen, bir amacı olan varlıklar için en büyük destek olan bu erdemsel özellik sayesinde başarmanın belki de bir çok aşaması halledilmiş olarak varlıkların zihinlerinde onları destekleyici şekilde yer edinir. Bu başka erdemleri uygulamayı bilmek gibi...

Nopes'in içeriğindeki bu bilgileri ve anlamları uygulamaya çalışırken kendisinin bir bütün olarak uygulanabileceği bir erdem olduğu bilinip, Nopes erdemine olan inancınız ile de bu anlamları kendi varlıksal alanlarınızda yaşatarak, içeriğindeki bilgileri ve anlamları kendinizde uygulamaya sokmakla ilgili başlangıçları yapmış olursunuz. 

Bu tıpkı merhametin ne olduğunu ilk kez öğrendiğinizde onu uygulamaya çalışarak gerçekten ne anlama geldiğini bilmeniz gibi, şimdi bu yeni erdemsel özellikte bir amacı ve ideali olan varlıklar için oldukça destekleyici ve pes etmeden mücadele etmesini sağlayan, bıkmaların ve yorulmaların çok aza indirgeneceği, destekleyici, doğruluk üzerinde olan amacınız için çareler bulacak şekilde felsefeleri de size hatırlatıcı özellikleri ile, bu erdemi uygulamak konusundaki kararlılığınız sayesinde içerisindeki tüm bu anlamlarla temas etmeye başlarsınız ve Nopes erdemini kendinizde yaşattıkça daha iyi anlarsınız. Bu erdemin varlığına ve sizin varlıksal alanlarınızla ilgili olduğuna inanmanızdan sonra sizi etkilediğini zamanla hissetmeniz çok mümkün olur...

Nopes'in anlamlarını ifade eden bu bilgi, siz bu erdemi uygulamayı kabul ettiğinizde kendi varlıksal alanlarınızda inanmanızdan kaynaklı olarak uygulamaya geçecek özelliklerde oluşumları sizin için sağlar. İçeriğindeki bilgiler yönünde bir adımı bu erdemsel özelliğin sağladığı fikirler ve hisler sağlarken, diğer adımları siz atarak yolunuza devam edebilirsiniz. Daha önce açıkladığımız şekilde bilgilerin anlamları ile bulundukları yerde etkileme özelliğini de bu erdem için kendi kendine bulunduğu alanlarda sizleri etkilemesi şeklinde yapılandırarak, niyetlerinizle bunu sağlayarak uygulamaya başlayabilirsiniz. '' Nopes'e inancınızı bildiren ve amacınızı açıklayan bir bilgi'' yi bir yerlere not ederek bu konuda artı etkiler de sağlayabilirsiniz.

Zamanla etkilerini hissedeceğiniz, amacınızla bütünleşen Nopes erdemsel özelliği, amaçlarınız ve idealleriniz adına sizin dışınızda bu uğurda etkiler yaratan bir oluşum olarak varlıksal alanlarınızda bulunur. 

Artık Nopes ismini duyduğunuzda amacınız ve bunu yapmak zorunda olduğunuz ve bunun için yılmadan mücadele etmekten bıkmamanız gerektiği, azim ve çabaların size mutluluk sağlayacağı şeklindeki anlamı, zihinsel ve varlıksal alanlarınızda bir hareketlilik yaşatır ve sizde gereken şekilde amacınız yolunda yürürsünüz. Unutmayın... İnanmak eylemi bu ve benzeri erdemlerin sizin varlıksal alanlarınızdan sizleri etkilemesi konusunda en etkili yol olmaktadır. Bir amacınızın olduğunu Nopes erdemine inanarak uygulamak isteğiniz, bu konuda başarıyı sağlamaktadır. 

Yani bir amacım var ve bunu Nopes'e inanarak hallederim. Sizi çevreleyen görünmeyen bir iş arkadaşı gibi etkileri inancınızı da kullanarak ve zamanla varlıksal alanlarınızda da yer ederek ve belki de uzun zaman kullanımı sonrasında bir duyusal özellik şeklinde kendinizde de yapılandırarak artık amacınızın olmasının yetmesi şeklinde bir durumu yaşatacak şekilde Nopes varlığı olabilirsiniz. İşte iyi bilgilerin varlıklara ve yaşamlarına katkıları... Nopes, bir erdemler bütünlüğünden oluşturulan ve yapısal olarak bilgilerle eklemelerin yapıldığı başka bir erdemsel özelliktir. İçeriğindeki bütün açıklamalar başka erdemlerin bilgilerinden alınarak derlenmiştir ve başka bir iyi bilgi şeklinde erdem olarak kullanılmaktadır. Sizde kendi erdemlerinizi bu şekilde içeriklerle oluşturabilir, çok daha faydalı özelliklerde erdemler ortaya çıkarabilirsiniz.

Bir amacı olan varlıkların amacını gerçekleştirmesi adına en büyük destek bilgisi ve etkileri Nopes erdemsel özelliği ile sağlanır.