Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

22 Ekim 2020 Perşembe

Sinema: Patron Bebek - The Boss Baby - Yetişkin Bir Patron Olarak Dünya'ya Gönderilen Bir Bebeğin Hikayesi... / Konusu, Özeti, Afişler

Patron Bebek - The Boss Baby 

Oyuncular; Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel
Yönetmen; Tom McGrath
Tür; Macera, Aile, Komedi, Animasyon

Konusu; Dünya dışı bebeklerin yaşadığı bir boyuttan Dünya'ya gelen ve bir patron olan bebeğin Dünya'ya gönderilme amacı sırasında yaşanan komedi ve eğlence dolu olayları konu almaktadır.

Özeti; Ailesi ile çok mutlu bir yaşam süren 7 yaşındaki Tim, her şey çok güzel giderken ve annesi ile babasının çok büyük ilgisi ve sevgisi içinde yaşarken, birden kardeşinin olacağının haberini alır. Ve bebeklerin Dünya'ya gönderildiği alanlarda bütün bebeklerin nasıl bir yaşamı olacağına dair seçmeler yapılırken, Tim'in kardeşi olacak olan bebek, patron bebek, ailesine gönderilir. Takım elbise giymiş şekilde diğer aile bebeklerinden farklı olarak kendisine ait özellikleri ile Tim'in yeni kardeşi olur. Ancak Tim ile anne ve babasını paylaşamayacaklar ve aralarında sorunlar olmaya başlayacaktır. Tim, ailesinin O'na olan ilgisinden rahatsız olacak ve bu durumu anlayan patron bebek Tim'e karşı savunma oluşturarak gereken şekilde karşılıklar verecektir. Bir bebek olmasının yanı sıra oldukça etkili bir davranış şekli olan patron bebek ile Tim'in başı derttedir artık. 











Ve bir gece anne ve babası uyurken Tim, bebeğin odasından gelen seslere bakmaya gittiğinde patron bebeğin telefonla büyük bir adam sesi çıkararak konuştuğunu görecektir. Patron bebek, kendisini bu aileye gönderen şirketle görüşmektedir ve bir amacı vardır. Bebek olmaktan daha çok patronluk yapan bir iş adamını yaşatan bir bebektir. Ve Tim'î ailesinden koparmak ile ilgili tehdit edecektir. Ve Tim'de bu olanlara karşı ailesine patron bebeğin gerçek yüzünü göstermek için kanıt toplamaya ve bulmaya çalışacaktır. 

Patron bebek ise bu aileye, Tim'in anne ve babası köpek A.Ş'de çalıştığı için gönderilmiştir. Köpeklere olan yoğun ilgiden dolayı artık bebekler eskisi  kadar sevilmemektedir ve bu durumu düzeltmek için bu aileye gelen patron bebek, çalışmalara başlayacaktır. 

Civardaki köpek A.Ş de çalışan ailelerin bebekleriyle toplantılar yapıp çareler üretmeye başlayacaktır, yeni üretilmiş olan tatlı köpeğin izine ulaşmaya çalışacaklardır. Ancak Tim, bebeklerin konuşmalarını kaydedecektir ve onları anne ve babasına dinletmeye çalışırken aksiyon ve komedi dolu bir kovalamaca yaşanacaktır ve bebeklerin saldırısı yüzünden kanıtını ailesine dinletemeyecektir. Ve ailesi Tim'e oda cezası vereceklerdir. Bunun üzerine Tim'în odasında ağladığını gören patron bebek, O'nunla bir anlaşma yaparak Tim'i bebeklerin gönderildiği başka bir boyuttaki bebek şirketine götürecektir ve buradaki bebeklerle tanıştırıp, Dünya'daki bütün sevginin dağılma grafiğini gösterecek ve köpeklerin bebeklerin yerini aldığını söyleyip O'ndan yardım isteyecektir. Buradaki bebekler sihirli bir şurup kullandıkları için sürekli bebek olarak kalmaktadırlar ve patron bebekte kendisine verilen şurubun kesilmemesi için bu görevi başarmayı istemektedir. Ve Tim ile bir plan yaparak köpek şirketindeki yeni üretilecek olan köpeği bulacaklardır. Ancak bu köpekle ilgili bilgiler bulmaya gittiklerinde köpek şirketinin, en iri büyük şişko patron bebeğe ait olduğunu ve O'nun artık büyüdüğünü göreceklerdir. 






Bebek şirketine zamanında kendisini işten çıkardıkları için düşman olmuştur ve Dünya'da ki bütün sevgiyi elde etmek için köpek şirketini açmıştır. Ve büyümeyen köpek icat etmiştir ve bunu tüm Dünya'da satışa sunacaktır. 

Ve patron bebeğin özel bebek şurubunu almıştır ve patron bebek, bu şurup olmadan gerçek bir bebeğe dönüşecektir. Ve aksiyon ve komedi dolu bir mücadele sonrasında patron bebek ve Tim, en iri büyük şişko patron bebeğin oyunlarına son vermeyi başaracaklar ve patron bebekte Tim'in ailesinin yanından ayrılarak başarılı olduğu bu işten sonra bebek şirketinde hep istediği odanın sahibi olacaktır. 

Ancak Tim'den aldığı mektuptan sonra yeniden bebeklerin seçilme alanına girerek aile bebeği olmak için gerekenleri yapacak ve Tim'in ailesine Tim'in kardeşi olarak gidecektir ve birlikte mutlu bir şekilde yaşayacaklardır. Böylelikle film son bulur.

Birbirinden eğlenceli ve komik görüntüleri ile bebeklerin sıra dışı yaşamlarına tanık olacağınız aile, komedi, macera ve animasyon filmidir.