Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

29 Aralık 2019 Pazar

Sinema: Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 - The Secret Life of Pets 2 - Evcil Hayvanların Maceraları Devam Ediyor... / Konusu, Özeti, Afişler

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 - The Secret Life of Pets 2

Oyuncular; Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford
Yönetmen; Chris Renaud, Jonathan Del Val
Tür; Aile, Komedi, Macera, Animasyon

Konusu; Serinin ikincisi olan filmde şimdide evcil hayvanlar sirkte çalıştırılmaya zorlanan bir yavru kaplanı kurtarmaya çalışacaklardır ve aynı zamanda Katie'in evlenmesi sonrasında dünyaya gelen bebek ile Max'in arasında geçen olaylar konu alınmaktadır.

Özeti; Çocuklardan hoşlanmadığını düşünen Max'in, Katie'in evlenmesi ve bir çocuk sahibi olması sonrasında fikri tamamen değişecektir ve Lima ile aralarında çok iyi bir bağ oluşacaktır. Lima, büyüyüp yürüyene kadar Max ve Duke'i örnek alacak ve bu sırada komedi dolu bir çok olay yaşanacaktır. Ve kısa bir tatile gitmeye karar veren Katie ve ailesi, beraberlerinde Max ve Duke'i de götüreceklerdir ve bu sırada Max, en sevdiği oyuncağını Gidget'a emanet edecektir.








Ancak Gidget, oyuncağı alt kattaki içi kedi dolu olan yaşlı kadının evine düşürecektir ve oyuncağı almak için şişman kedi Chloe ve hamster Norman'ın yardımları ile kedi kılığına bürünen Gidget, kedilerin arasında girerek oyuncağı alacaktır ve kedilerin en sevdiği oyun olan kırmızı ışığı yakalayarak kediler için bir idol haline gelecektir.

Diğer tarafta ise Daisy isimli minik bir köpek, Kar Topu isimli sevimli beyaz tavşandan bir yavru kaplanı tutsak etmiş olan sirk sahibinden kurtarmak için yardım isteyecektir. Süper kahraman kıyafetini giyen Kar Topu, Daisy ile birlikte yavru kaplanı kurtarmak için bulundukları sirke gidecekler ve orada vahşi kurtları etkisiz hale getirerek kaplanı kurtarmayı başaracaklardır. Kurtardıkları kaplanı kendi yaşadıkları apartmanda bulunan ve şimdilerde yavru hayvanlara eğitim veren bay Pops'ın yanına getireceklerdir. Ancak bay Pops, sonrasında yavru kaplanın evini dağıtmış olmasına dayanamayacak ve Kar Topu'na geri getirecektir.

Diğer tarafta ise Max, Lima ve ailesi ile gittiği çiftlik evindeki çoban köpeği Rooster ile tanışmışlardır ve Rooster, Max'e cesur olması ile ilgili dersler verecektir. Çitleri kırılıp kaçan bir yavru koyunu uçuruma düşmekten kurtaran Max, artık kendini daha cesur hissetmeye başlayacaktır. Çiftlik evinde Max'i kovalayan hindiden, Max ve Duke ile alay eden ineklere kadar yaşanan bir çok komedi dolu olay sonrasında evlerine geri döneceklerdir. Max, evine geldiğinde Hu ismindeki beyaz yavru kaplanı kendi odasına yerleştirdiklerini görecek ve bu sırada kaplanı arayan kurtlar ve sirkçi, onların yerini bulacaktır.











Bunun üzerine yavru kaplanı bayıltarak götürecekler ve Max, tavşan Kar Topu ve hamster Norman ile sirkçinin peşinden gideceklerdir.

Bu sırada Max'in sevgilisi olan ve şimdilerde kedilere liderlik yapan Gidget, bütün kedileri toplayarak yaşlı sahiplerini de mama almaya ikna edip, araba ile onların peşinden gideceklerdir ve aksiyon dolu bir kovalamaca sonunda Max ve diğerleri yavru kaplanı kurtarmayı başaracaklardır. 

Sonrasında yanlarına gelen Gidget ve kedileri, hepsini arabaya alarak oradan uzaklaşacaklardır. Yavru kaplanın artık özgürleşmesinden sonra ana okulundaki ilk gününe başlayan Lima'yı uğurlayan Max ve Duke'in görüntülerinden sonra film son bulur.

Evde yalnız kalan evcil hayvanların hikayesine odaklanılmış film, oldukça eğlenceli ve komiktir. İlk filmde serseri bir imaj çizen sevimli tavşan Kar Topu, artık çok daha sevimli bir ev tavşanı olmuştur. İzlemekten zevk alacağınız ve her yaştan insana hitap eden, yer yer dram ve aksiyon sahnelerinin de olduğu macera, komedi, aile ve animasyon filmidir.