Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

20 Kasım 2019 Çarşamba

En Başarılı, En Sevimli ve En Komik 15 Animasyon Film Karakteri - Animasyon Film Karakteri Listesi

Kendi bakış açımıza göre en başarılı, sevimli ve komik bulduğumuz animasyon karakterlerinden 15 tanesini sizler için sıraladık. 15'ten 1'e doğru listelenmiştir.

15 - Yukarı Bak: Sevimli Köpek Dug
Boyununa takılan tasması ile konuşma özelliği kazanan ve kendi dahil olduğu gruba ihanet ederek Carl Fredricksen için mücadele eden sevimli köpek Dug'i izlemekten zevk alacaksınız.





14 - Troller: Bergen Parlak Pırıltı 
Troller filminin sevimli hizmetçi Bergen kızı Parlak Pırıltı, aşık olduğu Bergen kralı için oldukça komik ve sempatik mücadeleler içine girecektir ve Bergen olmasına rağmen içindeki iyiliği kaybetmemiş olması O'nu çok daha sevimli hale getirmiştir. Dış görüntüsünü, çarpık dişlerini ve kendisini yönlendiren trollere verdiği tepkileri izlemenizi tavsiye ederiz.





13 - Cesur: Yaramaz Üçüzler
Dünyalar güzeli Merida'nın birbirinden zıpır, yaramaz, haylaz ve sevimli üçüz kardeşleri listenin 13 numarasındadır ve yaramazlıkları, sonrasında minik bir ayıya dönüştüklerinde ki sevimlilikleri görülmeye değerdir.





12 - Ferdinand: Sakinleştirici Keçi Lupe
O iri cüssesinin altında çiçek tutkunu duygusal bir çocuk olan Ferdinand'ın bulunduğu çiftlikte O'na öğretmenlik yapmak için aday olan ve sonrasında çok iyi dost oldukları, komik, neşeli, her saniye espri yapan çılgın ve insanların kendisini boğaları sakinleştirmesi için kullandıkları keçi Lupe, filmin en komik karakterlerindendir. Aynı zamanda filmdeki atlarda bu anlamda görülmeye değerdir.





11 - Orman Çetesi: Süper Hızlı ve Süper Komik Sincap Hammy
Hızlılığı sayesinde ekipte en çok iş yapan sincap Hammy, aynı zamanda oldukça saf ve iyi niyetlidir. Bu özelliği O'nu filmin en sevimli karakteri yapmıştır ve özellikle bir arabanın tamponundan kendi yansıması ile kavga ettiği sahnesini izledikten sonra hatırladıkça güleceğinizi temin edebiliriz.





10 - Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?: Asil ve Sevimli Gecenin Öfkesi
Hem oldukça sevimli hemde bir o kadar güzel görünen, asil bir karakteri olan Gecenin Öfkesi filmin baş rolünde ve en dikkat çekici karakteridir. Filmin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkan Işığın Öfkesi'de kendisi gibi oldukça sevimli ve güzel bir görüntüye sahiptir. Gecenin Öfkesi'nin Işığın Öfkesi'ni tavlamak için yaptığı kurlar galiba bütün bölümler içindeki en komik halleridir...





9 - Pokemon Dedektif: Dünyalar Tatlısı Pikachu
Çizgi filmlerinden görmeye alıştığımız sevimliliği animasyon görüntüleri ile çok daha fazla artmıştır ve içinizi ısıtacak derecede tatlı bir pokemonla karşı karşıya kalacaksınız. Pika pika... şeklinde çıkardığı ses ile daha da şirin ve sevimli hale gelmiş olan Pikachu listenin 9. sırasında.





8 - Efsane Beşli: Noel Baba'nın Birbirinden Sevimli Yılbaşı Zilleri
Şaşkın, tedirgin, meraklı, minik ve her buldukları fırsatta bir şeyleri yemeğe çalışan, bazen sinirlenip daha da sevimli hale gelen bu minik varlıklar ne kadar filmde çok uzun bir şekilde gösterilmemiş olsa da, onların sevimliliğini görenler sahneleri yeniden başa alarak izlemeyi denemişlerdir sanıyoruz. Bu filmin en sevimli karakterleri olduğunu düşündüğümüz Noel Baba'nın yılbaşı zilleri listenin 8. sırasında.





7 - Buz Devri: Tembel Şaşkın Sevimli Aptal Sid
Buz Devri'nin en çok sevilen karakterlerinden biri olan Sid, çok komik, çok aptal, çok sevimli, çok hassas, çok romantik, çok iyi bir dost, çok iyi bir anne ve daha sayamayacağınız bir çok konuda çok şeydir. Buz devrini izleyip Sid'e gülümsemeyen olmamıştır sanırız.





6 - Madagaskar Penguenleri: Çavuş, Rico, Kowalski ve Asker :)

Madagaskar filmlerinde izleyicisinin beğenisini toplayınca kendilerine özel filmlerini izlediğimiz bu sevimli karakterler birbirinden zeki ve yeteneklidir, iç görüleri vardır ve önceden sezebilme yetilerine sahiptirler, bilimsel düşünebilmektedirler ve sanatkar yönleri de bulunmaktadır. Aslında bunlar gibi daha sayamadığımız bir çok özelliği kendi yapılarında bulunduran yüksek bir penguen ırkının dört asil üyesidir kendileri. Birde komik olmaları vardır ki, bu durum onların doğal halleridir ve kesinlikle komikleşmeye çalışmazlar... Özellikle Çavuş'un Dave tarafından çirkinleştirildiği sırada Asker'i görünce O'nu hatırlaması sonrasında Asker'e seslendiği an aklınıza geldikçe gülebilirsiniz... Esker:))





5 - Wall-E: Masum Aşık Wall-E
Hem çok komik hem de çok masum olan sevimli robot Wall-E'yi izlerken duygulanacağınız kesindir. Aşkı için binbir eziyet çeken Wall-E en iyi animasyon film karakterlerinden biridir.






4 - Madagaskar: Çılgın Kral Julien
Madagaskar filmlerinin en unutulmaz karakteri olan Kral Julien için bir dizi filmde çekilmiştir. Çılgın fikirleri, idealist ve umursamaz halleri ile tam bir zıtlıklar abidesi olan Kral Julien'ın çevresindeki herkesin kralı olduğunu düşünmesi oldukça komik bir karakterin ortaya çıkmasına neden olmuştur. Nereye giderse oranın kralıdır ve bu durumu bir şekilde herkesin kabul ettiğine inanmaktadır. Aynı zamanda O bir ara O'nun üslubu ile gadın oldu, biliyor musunuz?:)





3 - Kayıp Balık Nemo: Kısa Süreli Hafıza Kaybı Dori
Kayıp Balık Nemo filmi ile tanıdığımız ve sonrasında devam filmi olarak O'nun için hazırlanmış bir senaryo ile bize keyifli anlar yaşatan sevimli unutkan balık Dori, bu unutma özelliği sayesinde oldukça sempatik ve komik bir hale bürünmüştür. İkinci filmde bebekliğindeki sevimliliği ile içimizi ısıtan Dori, İlk filmde kendisini takip etmesini söylediği Marlin'i unutmasından köpek balıkları ile olan korkusuzca dostluklarına kadar filmin en göz alıcı karakterlerinden biri olmuştur ve listemizin 3. sırasındadır.





2 - Şrek: Eşek ve Yavruları
Listemizin ikinci sırasında komik mi komik, sevimli mi sevimli, hem çok iyi bir arkadaş hem de mücadeleci bir ruha sahip bir Eşek vardır. Masallar diyarında yaşayan ve konuşma özelliği olan Eşek'i izlerken ve dinlerken oldukça eğlenceli anlar yaşayacak ve serinin diğer bölümlerinde de Eşek'in kendisi kadar sevimli yarı dinozor yarı eşek olan yavruları ile karşılaşacaksınız. Hem Eşek'i hemde yavrularını izlemenizi kesinlikle tavsiye edebiliriz.





1 - Buz Devri: En Başarılı Animasyon Karakterleri ''Keseli Sıçanlar''
Ve listenin birinci sırasında animasyon filmlerinin içindeki en komik, en sevimli, en hınzır, en yaramaz ve daha sayamayacağınız bir çok enleri kendi yapısında bulunduran karakterleri vardır, onlarda Buz Devri'nin Keseli Sıçanlarıdır. Ve ikisi de akademik oyunculardır. :) Buz Devri serisinin ikinci bölümünde maceraya dahil olan keseli sıçanların her halini izlemekten zevk alıp, eğleneceğiniz kesin...









Bonus: Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı ''Kaptan Kartopu''
Ve listenin bonusun da Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin sevimli tavşanı Kaptan Kartopu bulunmaktadır. İlk başta insanlara karşı olan o sevimli duruşu sonrasında bir insanın sahiplenmesi ile değişmiş, çok daha sevimli bir evcil hayvan olmuştur.






Listedeki bütün filmlerin geniş içerikli özetlerini sitemizden okuyabilirsiniz.
İyi Seyirler Dileriz.