Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

19 Eylül 2019 Perşembe

Son Durak Serisi - Son Durak 1, 2, 3, 4, 5, Film Özetleri - Final Destination Series


Son Durak 1, Final Destination 1

Oyuncular; Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith
Yönetmen; James Wong

Özeti; Film, bir uçak kazasında olması gereken yerlerde olmayıp, ölüme meydan okuyan bazı insanların, sonrasında bu uçak kazasında ölmeleri gerektiği için peşlerinde olan ölüm olgusuna karşı verdikleri mücadele ve ölümden kaçışlarını konu almaktadır.



Son Durak 2 - Final Destination 2

Oyuncular; Ali Larter, A.J. Cook, Michael Landes
Yönetmen; David R. Ellis

Özeti; Ölüm, şimdi de bir zincirleme trafik kazasından kurtulanların peşindedir ve film, bu kazadan kurtulanların arasından son iki kişi kalana kadar hepsinin teker teker ölmesi ile sonuçlanan olayları konu almaktadır.



Son Durak 3 - Final Destination 3

Oyuncular; Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman, Jamie Isaac Conde
Yönetmen; James Wong

Özeti; Son Durak filmleri serisinin 3. sü olan filmde şimdide ölüm olgusu, bir lunaparkta çıkan ve bir çok kişinin ölümüne sebep olan kazadan kurtulanların peşindedir ve film, bu kurtulanların ölümden yeniden kurtulmaya çalışmalarını konu almaktadır.



Son Durak 4 - Final Destination 4

Oyuncular; Bobby Campo, Shantel VanSanten, Nick Zano
Yönetmen; David R. Ellis

Özeti; Ölüm olgusu şimdi de, bir araba yarış pistinde olan ve bir çok insanın ölümü ile sonuçlanan, ama bazılarının kurtulduğu kaza sonucu, kurtulanların peşindedir ve film, kurtulan bu insanların ölümden yeniden kurtulmaya çalışmalarını konu almaktadır.



Son Durak 5 - Final Destination 5

Oyuncular; Nicholas D'Agosto, Emma Bell, Miles Fisher
Yönetmen;  Steven Quale

Özeti; Ölüm olgusu şimdide bir köprü kazasından kurtulanların peşindedir ve film, bu kazadan kurtulanların ölüme karşı verdiği mücadeleleri konu almaktadır.