Yurtta Sevgi Dünya'da Sevgi...

16 Ağustos 2019 Cuma

Marvel, DC ve Süper Kahramanlar Film Listesi - Marvel Filmleri - Dc Filmleri - Süper Kahramanlar

Logan, Wolverine

Oyuncular; Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen
Yönetmen; James Mangold

Özeti; Film, X Men filmlerinden tanıdığımız ve adam antinyum maddesinden yapılmış pençeleri olan Logan, Wolverine'nin kendi DNA'sından üretilmiş kızı ile karşılaşmasını ve sonrasında ölümü ile sonuçlanacak olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.




Yeşil Dev Hulk, The Incredible Hulk


Oyuncular; Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth
Yönetmen; Louis Leterrier

Özeti; Askeri silah amaçlı geliştirilmeyi düşünülen süper asker projesinde, işler hiç sandıkları gibi gitmeyince, ortaya yeşil bir dev görüntüsünde zapt edilemeyen bir canavar çıkar. Bu canavar, Bruce isminde bir bilim adamının kendi üzerinde uyguladığı deney sonucu, kendisinde ortaya çıkmaktadır ve bu olaydan sonra kayıplara karışan bilim adamı Bruce'i, askeriye kendi malı olarak gördüğü için aramaktadır. Bu film, bu yeşil dev'in hikayesidir.

Özeti için tıklayınız.


Aquaman

Oyuncular; Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe
Yönetmen; James Wan

Özeti; Film, okyanusun içindeki Atlantis adlı krallığın veliahtı olan Aquaman isimli ve bütün okyanusa hükmeden bir süper kahramanın hikayesidir.

Özeti için tıklayınız.



Thor

Oyuncular; Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins 
Yönetmen; Kenneth Branagh

Özeti; Film, Asgard gezegenindeki krallığın veliahtı olan Thor ismindeki prensin, elindeki çok özel güçleri olan çekiç ile yaşadığı olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.





Galaksinin Koruyucuları, Guardians Of The Galaxy


Oyuncular; Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista
Yönetmen; James Gunn

Özeti; Film, galaksiler arası uzay alanında yaşamını sürdüren bir çok varlık türünün içinde Star Lord, Rocket, Groot, Gamora ve Yokedici Drax isimleriyle koruyucu olarak kendilerini adlandıran bir grup farklı özelliklerdeki varlıkların, galaksinin iyiliği için verdikleri mücadeleleri konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.


Demir Adam, Iron Man

Oyuncular; Robert Downey Jr., Terrence Howard, Gwyneth Paltrow
Yönetmen; Jon Favreau

Özeti; Film, Tony Stark isminde bir silah tasarımcısının, kendisine özel koruyucu robotik özellikleri olan bir zırh yapması ile demir adam olarak anılması sonrasında ve öncesinde yaşanan olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.



Doktor Strange, Doctor Strange

Oyuncular; Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton
Yönetmen; Scott Derrickson

Özeti; Film, bir doktorun trafik kazası geçirmesi sonucu ellerini kullanamaması üzerine, kendine şifa olması amacıyla gittiği Nepal'de ki ruhsal bir şifa merkezinde, büyücülük sanatını öğrenip kendisine çok özel güçler katan ve sonrasında dünyayı kurtarmaya kadar giden macerasını konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.


Kara Panter, Black Panther

Oyuncular; Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o
Yönetmen; Ryan Coogler

Özeti; Film, uzaydan dünyaya düşen vibranyum isminde çok güçlü bir maddenin, insanlar üzerinde kullanılması ile ortaya çıkan süper güçlü insan modelinin, kara panter olarak adlandırılarak dönemin yeni kralının, yani kara panterinin yaşadığı olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.


Kaptan Amerika ilk Yenilmez, Captain America The First Avenger

Oyuncular; Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan
Yönetmen; Joe Johnston

Özeti; Film, askere katılmak isteyen bir Amerikan genci üzerinde yapılan deneyler sonucunda, bir insanın dört katı daha fazla şekilde metabolizması çalışan ve vibranyum maddesinden yapılmış kalkanı ile süper kahraman olan Kaptan Amerika'nın hikayesidir.

Özeti için tıklayınız.


Batman ve Superman, Adaletin Şafağı, Batman v Superman, Dawn Of Justice

Oyuncular; Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg
Yönetmen; Zack Snyder

Özeti; Film, Gothem ve Metropolis şehirlerinde geçen ve içerisinde Superman, Batman ve Wonder Woman'nın da olduğu, şehirleri kötülüklerden kurtarmak için verilen mücadeleleri konu almaktadır. Bu mücadele sonucunda Superman ölecektir.

Özeti için tıklayınız.


Wonder Woman

Oyuncular; Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen
Yönetmen; Patty Jenkins

Özeti; Film, Amazonlar olarak adlandırılan ve insanlardan ayrı bir ırk olarak Zeus tarafından yaratılmış kadınlardan oluşan bu topluluğun içinden, son Amazon olan prensesin, yani Wonder Women'in dünyada savaşı bitirmek için Ares'i yok etmeye çalışması üzerine gelişen olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.


Hancock

Oyuncular;  Thomas Lennon, Will Smith, Charlize Theron
Yönetmen; Peter Berg

Özeti; Film, Hancock isminde serseri olarak yaşayan ve davranan bir süper kahramanın hikayesidir.

Özeti için tıklayınız.




Yenilmezler 1, The Avengers 1

Oyuncular; Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo
Yönetmen; Joss Whedon

Özeti; Film, Marvel evreninin karakterleri olan 6 süper kahramanın, dünyayı yok etme derdinde olan ve başka boyuttan gelen varlıklardan korumasını, bu koruma sırasında yaşanan olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.



Kaptan Marvel, Captain Marvel

Oyuncular; Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law
Yönetmen; Anna Boden, Ryan Fleck

Özeti; Film, kaptan Marvel isminde bir süper kahraman olan kadının, Kree ismindeki gezegenin varlıkları ile karşı karşıya gelmesi sonucu yaşanan olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.



Batman Başlıyor, Batman Begins, Batman 1

Oyuncular; Christian Bale, Katie Holmes, Michael Caine
Yönetmen; Christopher Nolan

Özeti; Film, Bruce Wayne ismindeki bir çocuğun yarasalarla olan acı tecrübelerinden sonra büyüyüp, yaşadığı şehir olan Gotham şehrine adalet ve düzen getirmek için, yarasa sembolünü kullanarak suçlularla mücadele eden Batman isminde bir süper kahraman yaratmasını, ve bu sırada yaşanan olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.


Superman, Çelik Adam, Man Of Steel

Oyuncular; Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner
Yönetmen; Zack Snyder

Özeti; Film, Krypton isminde, süper güçlü varlıkların yaşadığı bir gezegenden gönderilen Kal-El, Clark Kent, Süpermen'in dünyaya geldikten sonra yaşadığı olayları ve peşinden gelen Krypton gezegeni varlıkları ile arasında yaşanan savaşları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.


X Men 1

Oyuncular; Halle Berry, James Marsden, Anna Paquin, Hugh Jackman
Yönetmen; Bryan Singer

Özeti; Film, mutasyona uğramış bazı insanların bu mutasyon sonucu oluştukları varlıksal hallerinden sonra insanlarla aralarında geçen olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.


Örümcek Adam 1, Spider Man 1

Oyuncular; Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst
Yönetmen; Sam Raimi

Özeti; Film, bir örümcek ısırığı sonucu varlığı örümcek özellikleri göstermeye başlayan ve sonucunda süper kahraman olarak toplum içinde anılan bir insanın yaşadığı olayları konu almaktadır.

Özeti için tıklayınız.



Shazam! 6 Güç

Oyuncular; Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong
Yönetmen; David F. Sandberg

Özeti; Film bir yeni süper kahraman filmidir. İlk bakışta süpermanı anımsatmaktadır. Filmde Shazam isimli insanlığı 7 büyük iblisten korumak ile görevlendirilmiş bir büyücü vardır ve bu büyücü artık yaşlandığı için kendisinin yerine geçecek yeni birini aramaktadır. Yani yeni bir Shazam bulması gerekmektedir ama bu kişi oldukça saf ve temiz bir insan olmalıdır ancak o zaman Shazam olabilecektir. Büyücü bunun için bir çocuğu denemek ister fakat ilk denediği çocuk yeterince saf değildir ve iblislere yakınlık göstererek büyücü tarafından elenir ve bu durum bu çocuğun yıllarca bu durumu komplex yapıp Shazam'a düşman olmasına neden olacaktır.

Özeti için tıklayınız.


Venom, Zehirli Öfke

Oyuncular; Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed
Yönetmen; Ruben Fleischer

Özeti; Film, bir uzay gemisi ile dünyaya gelen dünya dışı olan organizmaların insanlarla bütünleşmesi sonucu ortaya çıkan varlık türü ile yaşanan olayları konu almaktadır. Ve bu organizmaya simbiyotikler denilmektedir. Dünya dışından uzay gemisi ile gelen bu simbiyotik varlıklar kendilerine aracı bir beden bulmadan dünyada yaşayamaz durumdadırlar ve bunun için kendilerine en uygun bedenleri seçerek, bu bed,enlerle bütünleşerek bütün özelliklerini bu bedenler aracılığıyla yaşatmaktadırlar.

Özeti için tıklayınız.